Team - együtt a magyar minőségért"> Team,munkaközösség,fordítóiroda,fordító,fordítók,fordítás,fordítások,webfordítás,lektorálás,tolmács,tolmácsok,tolmácsolás,honosítás,lokalizálás,nyelvek,Magyarország,magyar,angol,francia,olasz,német,spanyol,orosz,török,görög,japán,kínai,arab,héber,latin,szlovák,román,szerb,bolgár,finn,lengyel,ukrán,szlovén,horvát,albán,cseh,dán,észt,flamand,holland,indonéz,ír,lett,malaj,portugíz,svéd,szuahéli,örmény">
A kTeam alapvetően
 
Közvetlen kapcsolat
Értékeljük a közvetlen kommunikációt és a hatékony munkafolyamatokat. Ha a gyorsaság számít, ügyfelünk határidőre kézhez kapja a nyersfordítást. Ennyivel nem elégszünk meg, ha egy cégbemutató üzenetét kell átültetni a leendő ügyfelek nyelvére. Ilyenkor a projektfelelős feladata, hogy az utolsó részletig tisztázza a terminológiát. Ha célszerűnek tartják, ügyfeleink és fordítóink közvetlenül is felvehetik a kapcsolatot egymással.

Részletes tájékoztatás minőségbiztosítási elvekről, munkafolyamatokról
 

Csapatszellem
Nem vagyunk sem a legnagyobbak, sem a legolcsóbbak. A csapatszellem az, ami kitünteti a kTeam-et: adott feladatot a legjobban hozzáértő csapattag végez el, egymás erősségére, kompetenciájára támaszkodva. Partnereink számára kialakítjuk a megfelelő csapatot - két vagy több fordítóból, ahogy a feladat természete megkívánja. Olyan szabályokban állapodunk meg, melyek részben szokatlannak tűnnek, ugyanakkor jövőbe mutatóak - az élet minőségéért és egy jobb teljesítményért, nemkívánatos mellékhatások nélkül.

A kTeam víziójáról, céljairól részletesen
 

Internet alapú alkotókörnyezet
Céljaink elérését nagyban elősegíti internetes rendszerünk. kTeam – a mi világunk nem csupán munkánk hatékonyságát fokozza, hanem egy gazdasági alternatívával, egy újszerű munkakörnyezet kiépítésével kecsegtet. Törekvésünk kedvez az értékközpontú, minőségi szemlélet erősítésének a gazdaságban és a társadalmi-családi életben egyaránt, egy emberséges alkotórendszer fejlesztése révén. Az internetes portál önmagában nem cél, hanem eszköz.

Profil létrehozása (ügyfél vagy munkatárs részére)